Mon Repos menüüfotod Bolt Foodile

Eriolukorra tõttu ei saa restoranid kliente vastu võtta ja see on tõstnud kõvasti nõudlust Bolt Foodi kullerteenuse järele. Hiljuti pildistasime gurmeerestoranis Mon Repos, et saaksite hõrgud road endale koju tellida.

Siin väike ülevaade Mon Repos menüüst.

Kõrvaltvaatajal on võib-olla ka huvitav teada, mis on muutunud seoses koroonaviirusega meie tööprotsessis. Esiteks, fotograaf ei lähe kunagi pildistama, kui ta end hästi ei tunne. Teiseks, toidukohta saabudes ta desinfitseerib käsi ja töötab kummikinnastes. Oleme loobunud ka kättpidi teretamisest ja embamisest. Püsime restorani töötajatest 2 m kaugusel. Kui sellist võimalust (ruumipuudusel) ei ole, pakume välja pildistamise meie stuudios. Palume kokal või teenindajal asetada taldrik eemal asuvale lauale. Peale pildistamist tõstame taldriku samuti endast eemale, et tagada restoranipersonali turvalisus. Peale sessiooni lõppu viskame kummikindad prügikasti.

Toidufoto.ee on Bolt Foodi fotograafiapartner nende turule tuleku esimesest päevast peale. Oleme Bolt Foodi äpi jaoks pildstanud rohkem kui 100 toidukohas ja meie eest on läbi käinud lugematu arv erinevaid roogasid. Kõige populaarsemad kategooriad on meie hinnangul: burger, pizza ja sushi.

Previous
Previous

Veebiseminar: toidu- ja tootefotograafia

Next
Next

Restoranidele oma kullerteenus